Algemene Voorwaarden

De overeenkomst
Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand en bestellingen tussen Nouaras en de consument. Alle prijzen worden in euro’s inclusief omzetbelasting (BTW) en andere kortingen weergegeven. Afwijkingen van deze algemene voorwaarden gelden alleen als deze schriftelijk door Nouaras zijn vastgelegd.

Betaalmogelijkheden
Je kunt bij Nouaras betalen via IDEAL en Bancontant (klanten uit België). Pas na ontvangst van de betaling wordt de productie ingepland.

Verzendkosten en levertijd
Nouaras verzend de bestellingen standaard via POSTNL. De bezorgkosten in heel Nederland zijn €5,95 inclusief track and trace code. De bezorgkosten voor België zijn €6,99. Vanaf €100 zijn de verzendkosten gratis.
Nouaras streeft ernaar alle bestellingen uiterlijk binnen 1 à 2 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden. Mocht deze levertijd afwijken, dan wordt de consument hierover geïnformeerd. Mocht om een of andere reden binnen 1 à 2 werkdagen niet mogelijk zijn, dan wordt per mail contact met de consument opgenomen.
Nouaras is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketjes.
Ruilen en Retourneren
Als een product niet past of niet aan uw verwachtingen voldoen, dan heeft u het recht om het product binnen 14 dagen na aankoop te retourneren. De betaling wordt binnen 14 dagen teruggestort. Bij elke bestelling ontvangt u standaard een retourformulier. Dit formulier moet worden ingevuld. Daarnaast dien je een e-mail te sturen naar info@nouaras.nl. Vermeld duidelijk jouw naam en ordernummer. De items dienen ongedragen en gelabeld te zijn. Beschadigde artikelen nemen wij niet in behandeling. De retourkosten en verzendkosten zijn voor de koper. Indien er een verkeerde zending is gedaan door Nouaras vergoeden wij de retourkosten. Kortingscodes gelden niet voor reeds gemaakte bestellingen

Retourneren/ruilen kan naar:
Nouaras
Slachthuisstraat 44 ROOD
2033 HJ Haarlem

Download retourformulier

Klachten/opmerkingen
Als u niet tevreden bent over een product, dan willen wij dat uiteraard graag weten. Wij zullen dan samen naar een geschikte oplossing zoeken. Graag mailen naar info@nouaras.nl